top of page

Energetisch en kleurrijk?

Waar denk je aan als ik zeg: 'Een interieur gericht op welzijn', 'Een holistische kijk op interieur' of 'Energetisch interieuradvies'. Denk je dan meteen aan een kleurrijke eclectische ruimte of aan een ton sur ton naturellen interieur met veelal natuurlijke materialen?


Wat je over het algemeen ziet is het tweede beeld, wat eigenlijk jammer is. Het is in mijn ogen namelijk één van de vele voorbeelden van hoe je een ruimte met een energetische / holistische inslag kunt inrichten. In mijn ogen kan en mag alles, zolang het maar bij jou past. Jij bent belangrijk!


Licht en luchtig


Stevig en volwassen


Eclectisch en kleurrijk


Ik vertaal jouw unieke persoonlijkheid en dromen, doelen en wensen in het leven naar een interieurontwerp. Naast mijn uitgebreide vragenlijst en persoonlijke kennismaking, maak ik ook gebruik van astrologie en human design om tot jouw kern te komen.


Interesse om samen te werken? Neem gerust contact op of kijk op de pagina 'interieuradvies'.


Comments


bottom of page