top of page

Energetisch interieuradvies

AirBrush_20220902170206.jpg

Praktisch advies mét een diepere
laag.

 

 

Mijn interieuradviezen zijn gebaseerd op de welzijn van de bewoners. Welzijn heeft alles te maken met het je prettig voelen in je eigen leefomgeving. Het draait om de balans tussen de energiegevers en energievreters in je woning / leefruimte en daarmee de invloed die op jou wordt uitgeoefend. 

 

Mijn adviezen gaan verder dan het mooie plaatje. Ik heb een ander uitgangspunt dan regulier interieuradvies. Ik begin met door me te verdiepen in jouw persoonlijkheid en wensen. Wat beweegt jou en wat gaat er in je om? Wat vind je belangrijk in het leven? Wanneer ben je het gelukkigst? Wat is jouw lievelingsseizoen? Uiteenlopende persoonlijke vragen, waardoor er een goed beeld gevormd kan worden van jouw doelen, dromen en wensen in het leven. Dit gecombineerd met astrologie, human design en een persoonlijke kennismaking, zorgt ervoor dat er een uitgebreid profiel kan worden opgemaakt. 

Naast deze achtergrondinformatie is ook diepgaande informatie nodig over de ruimte(s) om tot een goed ontwerp te komen. Je leefruimte is een spiegel die precies vertelt waar we naartoe kunnen werken. We duiken ook in het doel en intentie van het ontwerp, de beoogde sfeer, het gevoel wat de ruimte oproept, de functie(s) die bekleed worden, de ligging en lichtinval.  

Door deze twee aspecten, jouw persoonlijk profiel en diepgaande informatie over de ruimte(s) met elkaar te combineren, ontstaat er MAGIC! Ik maak de vertaalslag van jouw unieke persoonlijkheid en diepste wensen naar praktisch advies. Een interieurplan dat je ENERGIE geeft! Geen abracadabra, maar een concreet interieurontwerp inclusief uitgebreide toelichting, waar je meteen mee aan de slag kunt. 

Lees hier alles over de vertaalslag van profiel naar interieurontwerp. 

Een indruk krijgen van het proces van vooronderzoek tot realisatie? Kijk hier.

"Je woning is de basis! Daar begint het. Sta je niet waar je wilt staan in het leven? Stroomt het niet zoals je wilt? Voel je je niet altijd op je gemak? Grote kans dat er blokkades zijn in jouw woning die jouw leefstijl (onbewust) beïnvloeden."

Werkwijze

 

1. Informatie verzamelen

  • Vragenlijst

  • Bezoek op locatie / (video)call 

  • Praktische informatie ruimte 

2. Informatie delen:

Adviesrapport en happy home methode

Het adviesrapport is een verslag van de verzamelde informatie en jouw persoonlijke profiel. Lees hier alles over het adviesrapport. Naast het adviesrapport ontvang je de 'happy home methode' als naslagwerk. De 'happy home methode' is een stappenplan dat gebruikt dient te worden om je woning / ruimte op holistische wijze aan te pakken: 1. Opruimen, reinigen 2. Inrichten 3. Sfeer creëren. Meer weten over de 'happy home methode'? Klik hier.

3. Vertaling van de informatie:

Het interieur inspiratiepakket

Ik maak de vertaalslag van de verzamelde informatie naar een praktisch plan waar je meteen mee aan de slag kunt. Het inspiratiepakket vormt het startpunt om al je interieurwensen in vervulling te laten gaan! Meer over het inspiratiepakket lees je hier.

 

Inhoud:

  • 3D-inspiratietekening van de ruimte inclusief plattegrond. 

  • Kleurstalen in verschillende nuancesIndien van toepassing behangstalen.

  • Uitgebreide toelichting ontwerp- en kleurenkeuzes. 

  • Tips en adviezen gericht op jouw wensen.

  • Lijst met informatie over de toegevoegde artikelen en bijbehorende tips.*

4. Begeleiding bij de uitvoer van het plan

Na de ontvangst van het interieur inspiratiepakket krijg je 4 weken lang begeleiding via onze groepsapp, e-mail en / of (video)calls, zodat je al je vragen kunt stellen en aan de slag kunt met de uitvoer van het plan. De begeleiding kun je binnen een half jaar inzetten. Niet klaar met de uitvoer binnen 4 weken? Geen probleem! We zorgen ervoor dat alles goed is voorbereid. 

Investering in je woongeluk

Dit pakket is v.a. €750,- per ruimte.

Ik maak graag een bijpassend voorstel voor je. 

* De artikelenlijst is geen shoppinglijst. Je kunt zelf op zoek gaan naar vergelijkbare artikelen of ik help je hierbij als additionele dienst. 

Meer advies:

Specifiek advies over raambekleding, vloeren, andere materialen of het afstylen van de ruimte kan als additionele dienst worden geboekt. 

Buiten dit traject om kun je me altijd inschakelen tegen een vast uurtarief. 

Ik vertel je er graag alles over tijdens het kennismakingsgesprek.

slaapkamerdef (1).jpeg
Inspiratietekening
20220805_173249.jpg
Inspiratiepakket
werkkamerdefinitief (1).jpeg
Inspiratietekening
20220808_181532_edited.jpg
Kleurstalen
Inspiratietekening
20220808_190754.jpg
Inspiratiepakket
Inspiratiepakket
BVL.woonkamerdesireemaarten9.jpegietslichter.jpeg
Inspiratietekening
20230705_130924.jpg
Inspiratiepakket

"Weet jij waar de sleutel ligt tot jouw succes en welzijn? 
Bij JOU!"

"Daarom heb ik een werkwijze ontwikkeld waarbij ik je inspireer en begeleid, zodat jij je eigen keuzes kunt maken. Ik maak de weg voor je open, vertel alles wat ik weet en voel, om jou tot denken te zetten. Ik leg niets op, ik zoek samen met jou naar de beste oplossingen voor je leefruimte(s). Jij gaat aan de slag met het inspiratiepakket en voert onder mijn begeleiding de plannen op jouw manier uit."

Heb je interesse om samen te werken? 

 

Heb je interesse in bovenstaand pakket of kan ik je op een andere manier van dienst zijn? Laat het me weten. Ik plan graag vrijblijvend een (video) call in om elkaar beter te leren kennen.

Leuk om je te ontmoeten!

bottom of page