top of page

Energetisch interieuradvies

AirBrush_20220902170206.jpg

Praktisch advies mét een diepere
laag.

 

 

Mijn interieuradviezen zijn gebaseerd op de welzijn van de bewoners. Welzijn heeft alles te maken met het je prettig voelen in je eigen leefomgeving. Het draait om de energie die je woning uitstraalt en daarmee de invloed die er op jou wordt uitgeoefend. 

 

Mijn adviezen gaan verder dan het mooie plaatje. Ik heb een ander uitgangspunt dan regulier interieuradvies. Ik begin met door me te verdiepen in jouw persoonlijkheid en wensen. Wat beweegt jou en wat gaat er in je om? Wat vind je belangrijk in het leven? Wanneer ben je het gelukkigst? Wat is jouw lievelingsseizoen? Uiteenlopende persoonlijke vragen, waardoor er een goed beeld gevormd kan worden van jouw doelen, dromen en wensen in het leven. Dit gecombineerd met astrologie, human design en een persoonlijke kennismaking, zorgt ervoor dat er een uitgebreid profiel kan worden opgemaakt. Dit vormt de basis van het interieurontwerp.

Naast deze achtergrondinformatie is ook praktische informatie nodig om tot een goed ontwerp te komen. We duiken in jouw persoonlijke voorkeuren voor kleuren en materialen, het doel en intentie van het ontwerp, ligging, lichtinval, afmeting etc.   

Door deze twee aspecten, diepgaande persoonlijke en praktische informatie met elkaar te combineren, ontstaat er MAGIC! Ik maak de vertaalslag van jouw unieke persoonlijkheid naar praktisch advies. Geen abracadabra, maar een concreet interieurontwerp inclusief uitgebreide toelichting, waar je meteen mee aan de slag kunt. 

Lees hier alles over de vertaalslag van profiel naar interieurontwerp. 

Een indruk krijgen van het proces van vooronderzoek tot realisatie? Kijk hier.

"Je woning is de basis! Daar begint het. Sta je niet waar je wilt staan in het leven? Stroomt het niet zoals je wilt? Voel je je niet altijd op je gemak? Grote kans dat er blokkades zijn in jouw woning die jouw leefstijl (onbewust) beïnvloeden."

Werkwijze

 

1. Informatie verzamelen

  • Vragenlijst

  • Bezoek op locatie / (video)call 

  • Praktische informatie ruimte 

2. Informatie delen:

Adviesrapport en happy home methode

Het adviesrapport is een verslag van de verzamelde informatie en jouw persoonlijke profiel. Lees hier alles over het adviesrapport. Naast het adviesrapport ontvang je de 'happy home methode' als naslagwerk. De 'happy home methode' is een stappenplan dat gebruikt dient te worden om je woning / ruimte op holistische wijze aan te pakken: 1. Opruimen, reinigen 2. Inrichten 3. Sfeer creëren. Meer weten over de 'happy home methode'? Klik hier.

3. Vertaling van de informatie:

Het interieur inspiratiepakket

Ik maak de vertaalslag van de verzamelde informatie naar een praktisch plan waar je meteen mee aan de slag kunt. Het inspiratiepakket vormt het startpunt om al je interieurwensen in vervulling te laten gaan! Meer over het inspiratiepakket lees je hier.

 

Inhoud:

  • 3D-inspiratietekening van de ruimte inclusief plattegrond. (Kleine aanpassingen inbegrepen)

  • Kleurstalen in verschillende nuancesIndien van toepassing behangstalen.

  • Uitgebreide toelichting ontwerp- en kleurenkeuzes. 

  • Tips en adviezen gericht op jouw wensen.

  • Een lijst met de artikelen die in de tekening zijn toegevoegd inclusief het formaat. Let op: dit is geen shoppinglijst.*

  • Winkel tips

4. Begeleiding bij de uitvoer van het plan

Na de ontvangst van het interieur inspiratiepakket krijg je 4 weken lang begeleiding via onze groepsapp, e-mail en / of (video)calls, zodat je al je vragen kunt stellen en aan de slag kunt met de uitvoer van het plan.

Investering in je woongeluk

Dit pakket is v.a. €500,- 

Ik maak graag een bijpassend voorstel voor je. 

*Heb je interesse in een shoppinglijst of in mijn andere additionele diensten, zoals: advies raambekleding / vloeren / andere materialen of het afstylen van de ruimte? Ik vertel je er graag alles over tijdens het kennismakingsgesprek.

slaapkamerdef (1).jpeg
Inspiratietekening
20220805_173249.jpg
Inspiratiepakket
werkkamerdefinitief (1).jpeg
Inspiratietekening
20220808_181532_edited.jpg
Kleurstalen
Inspiratietekening
20220808_190754.jpg
Inspiratiepakket

Heb je interesse om samen te werken? 

 

Heb je interesse in bovenstaand pakket of kan ik je op een andere manier van dienst zijn? Laat het me weten. Ik plan graag vrijblijvend een (video) call in om elkaar beter te leren kennen.

Leuk om je te ontmoeten!

bottom of page