top of page

Over
mij

pamela eigen gebruik-5_edited.jpg

Ik ben Pâmela, energetisch interieurstylist. 
 

Ik begeleid mensen naar een interieur dat er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook zo voelt. Het interieur als stevig fundament van waaruit zij hun dromen, doelen en wensen kunnen realiseren. Het mooie plaatje mét een goede energetische flow.

Inrichten op gevoel. Ik weet niet beter. Als klein meisje was ik al gek op het creëren van mijn eigen veilige droomwereldje. Een mooi plekje alleen voor mij, waar ik mezelf kon zijn, mezelf terug kon trekken, waar ik me veilig en geborgen voelde. Het zaadje is toen al geplant. Het ontstaan van mijn purpose, zoveel jaar geleden. Nu heeft het eindelijk de oppervlakte mogen bereiken.

 

Ik geef interieurs vorm, samen met de bewoners. Ik begeleid, inspireer en ben een stok achter de deur.

Al veertienplus jaren ben ik werkzaam in de interieurbranche. Ik ben begonnen met een eigen(zinnige) interieurwinkel waar ik vintage en artikelen van ontwerpers verkocht. De winkel was meer dan een winkel. Het werd een broedplaats voor creatieve geesten, verrassende projecten en bijzondere ontmoetingen. Gevoel, sfeer en iets betekenen voor anderen is voor mij altijd prioriteit geweest in mijn werk. Interieur is de rode draad in mijn leven. Ik heb naast het runnen van de winkel aan vele creatieve projecten mogen werken, zoals verschillende styling- productfotografie- en etaleeropdrachten. 

Doordat ik de afgelopen jaren meer stil ben gaan staan bij wat ik doe en waar ik naartoe wil, ben ik me gaan beseffen dat spiritualiteit een onderdeel van mij is en dat ik het in mijn werk mocht implementeren. Het voelt voor mij alsof alles wat ik de afgelopen jaren heb gedaan, samenkomt in het werk dat ik nu doe. 

Ik vind het bijzonder dat ik nu woorden kan geven aan hetgeen ik altijd intuïtief heb gedaan. En beter nog, dat ik deze kennis mag doorgeven aan anderen. 

Door mijn brede kennis zal ik je meer bieden dan alleen interieuradvies. Ik hoop met onze samenwerking een bijdrage te kunnen leveren aan jouw welzijn. Mijn aanpak gaat verder dan een mooi plaatje. Ik stem af op wat er op het moment nodig is in je woning om de energieflow te verbeteren en de ruimte(s) zo in te richten dat het jouw wensen, dromen en doelen ondersteunt. Alles draait om wat jij wilt en jouw unieke persoonlijkheid.

Want dat ben jij: 

Uniek.

"Mijn missie op deze aardbol is om zoveel mogelijk mensen te helpen om interieurs en andere leefruimtes te creëren die levens op een positieve wijze beïnvloeden. Ik wil informeren, inspireren en begeleiden, zodat mensen in hun eigen creatiekracht gaan staan."

AirBrush_20220903232207.jpg

Feitjes:
Pâmela Luciano Gonçalves
Geboren 1983 in
Brazilië, Esteio
Geëmigreerd in 1991
Sterrenbeeld: Kreeft
Ascendant: Boogschutter
Human Design: Manifesting Generator
Partner van John
16 Jaar samenwonend
Moeder van Emilia (2018)

Liefde voor:
Mediteren, yoga, lezen, tarot, meubels opknappen, schilderen, vintage shoppen, wandelen, musea.

Mijn interieur:
Ongebruikelijke kleurencombinaties, patronen, weelderige planten, folklore, vintage, handgemaakt keramiek, bijzondere kunstwerkjes.

Mijn huis zien? Volg me op Instagram.

 

Persoonlijk kennismaken?
Boek een gratis gesprek.

bottom of page