top of page

Woonkamer:
sfeervol en
toegankelijk 

Uitnodigende en sfeervolle woonkamer voor het hele gezin om heerlijk te kunnen ontspannen.

 

Deze sfeervolle en kleurrijke woonkamer mocht ik ontwerpen voor een gezin dat op zoek was naar meer eenheid en gezelligheid in hun ruimte. Al snel kwam ik door mijn vooronderzoek erachter dat ze meer zachtheid en ontspanning in hun leven mochten verwelkomen. Dit is het uitgangspunt geweest voor dit ontwerp.

 

Weg met alle hoekige vormen en harde contrasten in de oude ruimte, maar een woonkamer die je omarmt. De warme kleuren komen je tegemoet. De bank met heerlijke kussens nodigt uit om erin weg te kruipen met een goed boek of om met het hele gezin een film te kijken. De ronde eettafel zorgt voor een fijnere doorloop en zachtheid in de ruimte. Dierbare foto's en kindertekeningen hebben een vaste plaats gekregen op de 'family wall'. Geef items die je een goed gevoel geven een podium! Fraaie verlichting en comfortabele vloerkleden maken de ruimte helemaal af!


De bewoners zijn enthousiast over hun nieuwe woonkamer! Ze kunnen niet geloven dat het van hen is Zelfs de keuken, waar ze voorheen niet tevreden over waren, heeft door een andere kleur op de wand hun mening doen veranderen.

 

Dit zeiden zij over onze samenwerking:
'Onze samenwerking heeft opgeleverd dat we met een hernieuwde blik naar onze woonkamer zijn gaan kijken. Een prachtige kleurrijke ruimte hebben wij ervoor teruggekregen waar we graag verblijven.'

Ik kan alleen maar dankbaar zijn dat ik met mijn werk mensen kan motiveren en zelfvertrouwen kan geven om het heft in eigen handen te nemen en het interieur van hun dromen te creëren.

   
 

sfeervolle woonkamer voor het hele gezin
situatie voor
woonkamer voor het hele gezin
situatie voor
sfeervolle woonkamer voor het hele gezin
situatie voor
situatie voor
woonkamer voor het hele gezin_edited_edited.jpg
BVL.woonkamerdesireemaarten9.jpegietslichter.jpeg
Inspiratietekening
inspiratietekening
Inspiratietekening

Heb je interesse om samen te werken? 

 

Wil je meer informatie over bovenstaand project, wil je ook een ruimte aanpakken of kan ik je op een andere manier van dienst zijn? Laat het me weten. Ik plan graag vrijblijvend een (video) call in om elkaar beter te leren kennen.

Leuk om je te ontmoeten!

bottom of page