top of page

Spiritueel: Human Design

Heb je al van Human Design gehoord? Nee? Dan ben ik een beetje jaloers op je! Het is zo'n bijzonder systeem!

Zo bijzonder dat ik het gebruik om mijn klanten op een dieper niveau te leren kennen.Human Design is een systeem dat is ontstaan uit een combinatie van verschillende Oosterse en Westerse wetenschappen. Een gouden en allesomvattende combinatie wat resulteert in een uitgebreid profiel waar je waardevolle informatie uit kunt halen. Human Design gaat ervan uit dat je jouw beste leven kunt leven door jouw design te volgen. Je kunt het zien als een handleiding die laat zien wat je talenten en valkuilen zijn en hoe je deze het beste in kunt zetten.


Afbeelding: www.humandesign.nl


Je kunt jouw profiel, oftewel chart maken op de website: jovianarchive.com

Een chart ziet er vrij ingewikkeld uit. Het beste is om te starten met het bekijken van je type, profiel en autoriteit. Er is veel informatie te vinden op internet. Als je het interessant vindt kun je ook een coach inschakelen die met je meekijkt en je hierin begeleidt.


Ik kijk altijd naar deze drie hoofdkenmerken en het incarnatie kruis (jouw purpose in het leven) om mijn klanten beter te leren kennen. Ik wil een goed totaalbeeld krijgen van de mensen waar ik mee samenwerk en daarom is het voor mij cruciaal om zoveel mogelijk informatie te verzamelen. Zowel van de klant zelf, als via andere bronnen.


Lijkt het je leuk om samen te werken? Of heb je vragen over mijn toepassing van Human Design? Neem gerust contact op.Comments


bottom of page