top of page

Het verhaal van de vrouw en de bloem

Soms kan een klein stapje in de juiste richting ervoor zorgen dat je leven verandert. Ik las pas een verhaal uit de Feng Shui wat mooi, eenvoudig en doeltreffend is. Het vat precies de essentie van mijn werk en daarom wil ik het graag met je delen.Het verhaal gaat over een vrouw die in een rommelig huisje woont. Op een dag krijgt ze een opvallende bloem, die volgens de gever haar leven zou veranderen. De vrouw nam de bloem mee naar huis en zette het op tafel. De heldere kleur van de bloem zorgde ervoor dat het tafelkleed er smoezelig uitzag en de vrouw waste het kleed. Het schone witte tafelkleed deed de vloer stoffig lijken, dus de vrouw maakte de vloer schoon. De schone vloer zorgde ervoor dat de vlekken op de wanden opvielen en de vrouw besloot de wanden te schilderen en mooie schilderijtjes op te hangen. Uiteindelijk straalde haar huisje, straalde zij zelf en was haar leven inderdaad veranderd.


Toen ik dit verhaal las zag ik iemand voor me die ineens besloot te gaan leven, die besloot het licht toe te laten. Om haar woning en dus ook zichzelf niet meer te verwaarlozen. Je leven kan ook echt veranderen als je goed zorgt voor je leefomgeving. Goed zorgen voor je leefomgeving betekent namelijk goed zorgen voor jezelf (en je gezin / medebewoners). Het geeft je een goed gevoel, een gevoel van waardigheid en zelfvertrouwen.


Ik help je graag door te kijken waar de pijnpunten liggen. Als je er middenin zit zie je het vaak niet meer, maar waarschijnlijk voel je wel dat er iets mag veranderen. Dus heb je het idee dat ik je kan begeleiden naar een fijnere leefomgeving?

Naast mijn uitgebreide interieuradvies bied ik ook losse adviesrapporten aan, waarmee je zelf aan de slag kunt. Vraag gerust naar de mogelijkheden.Comments


bottom of page