top of page

Spiritueel: Dankbaarheid

Denk jij weleens aan de zaken waar je dankbaar voor bent in je leven? Wist je dat dit één van de sterkste tools is die je in kunt zetten om je goed te voelen?


Ik schrijf iedere ochtend na mijn meditatie in mijn journal waar ik dankbaar voor ben en merk dat ik meteen met een goede mindset de dag begin. Door je te focussen op de zaken die wel goed gaan, kun je negativiteit beter buiten de deur houden. Je ervaart meer rust en kunt beter relativeren.In je woning kun je gaan voor spullen waar je blij van wordt en waar je dankbaar voor bent. Een mooie foto van je gezin, een bos lekker geurende bloemen, een vaasje van je oma waar je fijne herinneringen aan hebt. Je kunt ook je dankbaarheid uitspreken naar je woning en je bezittingen toe. 'Ik ben dankbaar dat je me beschermt tegen weer en wind, fijn huis', 'Ik ben dankbaar dat ik een warme douche heb en een zacht bed om in te slapen'.


Zo kun je ervoor zorgen dat jouw leefomgeving jou op een positieve wijze beïnvloedt en andersom. Het wordt een samenwerking. Je spreekt je dankbaarheid uit. Je kijkt met liefde en compassie naar je woning en je bezittingen. Je krijgt een goed gevoel, een positieve kijk. En op deze manier ontstaat er een fijne energetische flow in je woning en in je leven.


In mijn werk draait alles om de welzijn van bewoners. Met mijn praktische tips en tools, zoals de focus op dankbaarheid, creëer je een woning die er fantastisch uitziet en ook zo voelt! Lijkt het je leuk om samen te werken? Of heb je vragen? Neem gerust contact op.תגובות


bottom of page