top of page

Mijn werkwijze draait om JOU

In mijn adviezen draait het om JOU! Ik ben hier om te inspireren en te begeleiden. De weg voor je vrij te maken, zodat je je eigen pad kunt bewandelen.Ik verdiep me in jou, in je leven en vertaal jouw wensen, dromen en doelen naar een inspiratietekening. Ik noem het met opzet een sfeertekening of inspiratietekening, omdat je dit kunt zien als een startpunt naar een interieur om je leven op een positieve wijze te beïnvloeden. Vervolgens kun je met mijn intensieve begeleiding hiermee aan de slag. Wat ga je wel of niet uitvoeren? Wat vind je van de kleuren? Past de indeling goed bij je? Kunnen we nog iets aanpassen?Ik leg niets op. Ik deel mijn kennis met je. Ik vertel je wat ik zie en voel. Ik sta voor je klaar, zodat je zelf kunt gaan experimenteren. Jij staat aan het roer, want jij moet je hart (leren) volgen om zo je eigen pad te kunnen bewandelen.


Meer weten over mijn werkwijze? Klik hieronder.Comments


bottom of page