top of page

Kantoorruimte:
zakelijk en
uitnodigend 

Een uitnodigende kantoorruimte die zowel zakelijk als warm en open is.

Deze kantoorruimte is ontworpen voor een ambitieuze leider en vernieuwer. Een inspirerende onderzoeker die energie krijgt van mensen in beweging te brengen en vernieuwing te initiëren. Er is een kantoorruimte gecreëerd om deze leiderschap extra kracht bij te zetten. De kantoorruimte is stoer en volwassen met een klassieke touch. Alles straalt orde, netheid en professionaliteit uit. Het is tegelijkertijd ook warm, toegankelijk en speels. Een tegenstelling wat goed past bij de onafhankelijke introverte en open warme persoonlijkheid van de eigenaar. Een stevige ruimte om jezelf te mogen ontwikkelen en je zelfvertrouwen een boost te geven. Als ‘the king of the castle’ in het midden van de ruimte overal op uitkijkend. Aan een ruim stoer bureau en van alle gemakken voorzien. Met de juiste kleuren die zowel perfect bij de eigenaar passen als bij een werkruimte.

Bij alle interieuradviezen wordt er specifiek gekeken naar de wensen van de klant. Bij dit inspiratiepakket is de eigenaar ook voorzien van akoestisch advies. Er zijn verschillende 3D-impressies gemaakt om de klant de optie met en zonder akoestische panelen te laten zien. In de optie zonder panelen zijn lampjes en planten toegevoegd, die ook een dempend effect kunnen hebben. Verder is er ook uitgebreid advies gegeven over de aan te schaffen meubelen, zoals het bureau en de kast op maat. 

Heb jij ook specifieke wensen? Schroom niet om dit mee te nemen in het kennismakingsgesprek. Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden. 

 

Klik hier voor een uitgebreidere toelichting.    

 

kantoorruimte wouter met lampjes 1.jpeg

Akoestisch advies:

Plafondpanelen met lampen, akoestisch schilderij, vloerkleed, wandtegels. Klik hier voor een impressie van de inhoud van dit inspiratiepakket. 

Laten we samenwerken. Boek een gratis kennismaking.

bottom of page