top of page

Meebewegen met je veranderende behoeftes

Cruciaal in mijn ogen: meebewegen met je veranderende behoeftes. Je leefomgeving zo inrichten dat het je op de juiste wijze ondersteunt.


Zelfs als je niet zo van het veranderen bent in je interieur, is het goed om je interieur te laten meebewegen met je veranderende behoeftes. Als mens ben je constant in ontwikkeling, in beweging. Door de zaken die je meemaakt, doordat je jezelf steeds beter leert kennen, maar ook doordat je gezinssamenstelling verandert bijvoorbeeld of andere levensveranderende gebeurtenissen op je pad komen. Hoe dan ook, je situatie en daarmee ook je behoeftes veranderen. En hoe mooi is het als je leefomgeving je daarbij kan ondersteunen. Beweeg dus mee.


Een interieur is geen vast gegeven. Heb je behoefte aan andere kleuren, een andere indeling, een relax ruimte voor jezelf, een plek voor je nieuwe hobby, meer opbergruimte etc. etc. Probeer ernaar te handelen. Er valt altijd wel een mouw aan te passen, weet ik uit ervaring. Ook met een klein budget. Ook met weinig kluservaring. Het kan zo simpel zijn als het neerleggen van warme plaids op de bank in de herfst en winter. Kleine aanpassing met groots resultaat.


Zou je het fijn vinden als ik een keer met je meekijk? Neem gerust contact op via onderstaande knop en we plannen vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek in.Comments


bottom of page