top of page

Jouw leefomgeving heeft invloed op jouw welzijn

Heb jij er weleens bij stilgestaan dat jouw leefomgeving invloed heeft op jouw welzijn? Het is één van de belangrijkste pijlers in het proces van persoonlijke ontwikkeling.


We worden allemaal beïnvloed door onze leefomgeving. Als ik uitleg dat ik werk met energie en het opheffen van blokkades in een woning om het leven van bewoners te verbeteren, lijkt het bijna iets ongrijpbaars. Maar niets is minder waar. Mijn werk is effectief en juist heel praktisch. Iedereen kan mijn tips toepassen en ik leer je ook zelf te kijken en te voelen. Het kan zijn dat je zelf voelt dat het niet lekker stroomt in je woning, of dat er ruimtes zijn waarin je je minder prettig voelt. Maar het kan ook zijn dat je bepaalde wensen hebt in je leven die maar niet vervult raken. De wijze waarop jouw woning is ingericht kan hier invloed op uitoefenen.


Slaapkamer vóór en na mijn advies. Een fijnere, warmere en gestructureerde ruimte om heerlijk in te ontspannen. Helemaal gericht op de unieke persoonlijkheden van de bewoners.


Stel je hebt een eigen bedrijf en je hebt het idee dat het nog niet loopt zoals je wilt. Ondertussen zit je iedere dag onderuitgezakt in een stoel aan de keukentafel te werken, mét slechte verlichting en een berg afwas op de achtergrond. Met wat voor gevoel ga je aan de slag?


Of je wilt meer rust in je hoofd, maar je huis is een rommeltje en je hebt ook geen plek om je terug te trekken. Dan zul je moeilijk de rust kunnen verwelkomen. Je maakt er gewoonweg geen ruimte voor.


Wil je dat je gezin een gezondere leefstijl aanneemt, maar zijn er nergens voedzame voedingsmiddelen te vinden en te zien(!). Grote kans dat dit een lastige strijd wordt.


Wil je meer aandacht voor elkaar, maar staat de hele dag de televisie aan (of in de slaapkamer aan). Je kunt je voorstellen dat dit een blokkade vormt.


En zo zijn er nog tal van voorbeelden van zaken waar je tegenaan kunt lopen die invloed hebben op jouw leven, waar je (nog) niet bewust van bent. Het gaat er hierbij niet om dat je iets goed of fout doet, maar om bewustwording. Ik weet als geen ander dat je jezelf kunt verliezen in het leven van alledag. Ik ben hier voor je!

Ik kom met een frisse blik in jouw leven en kijk naar het grotere geheel. Dit in combinatie met mijn uitgebreide vragenlijst, zorgen ervoor dat we de diepte in kunnen en je leven op een duurzame wijze kunnen verbeteren. Heb je interesse in mijn werk? Wil je dat ik met je meekijk? Neem contact met me op om een vrijblijvend gesprek in te plannen.Comments


bottom of page