top of page

Ik geloof in de kracht van kunst

Kunst is één van de onderdelen die ik altijd gebruik als ik een ruimte in ga richten. Het hoort bij de top vijf van zaken die echt niet mogen ontbreken bij het 'energetisch' inrichten van een ruimte.


Als we kijken naar het positief beïnvloeden van de menselijke gemoedstoestand wordt vaak teruggegrepen naar de oermens. Toen werd al kunst gemaakt in allerlei vormen. Het was een uitlaatklep, het werd ingezet als vorm van communicatie en ook om esthetische redenen.


Kunst vormt een belangrijk onderdeel van mijn werk. Hier zie je een voorbeeld van een huiskamer waar kunst de kamer helemaal afmaakt. Het zorgt voor sfeer, persoonlijkheid en tilt de kamer naar een hoger niveau.


En waarom is de oermens referentie? Omdat we toen nog niet zoveel prikkels hadden. We werden niet tot op het bot 'geïnfluenced'. Er waren toen geen algoritmes die al wisten dat je zwanger was, voordat je het zelf doorhad...

Dit betekent dat we alles intuïtief deden, in de puurste vorm van ons zijn. Al heeft kunst zich echt wel bewezen. Door onze hele geschiedenis heen is kunst ingezet om ons te beïnvloeden, tot op de dag van vandaag.

Ik geloof in de kracht van kunst en ga graag samen met jou op onderzoek uit om te kijken wat bij je past. Het liefst ga ik voor handwerk waar de liefde van de maker vanaf straalt. Maar ik begeleid je ook graag als je zelf iets wilt maken. It's all about the energy!


Interesse om samen te werken? Laat het me weten en ik neem vrijblijvend contact met je op.Komentáře


bottom of page