top of page

Ik geloof in de kracht van kleur

Kleur is er voor iedereen en voor iedereen is er kleur. Ik geloof dat de toepassing van kleur een positieve invloed kan hebben op je leven.


Het toepassen van kleur is een belangrijk onderdeel van mijn werk. Ik kan zelfs zeggen dat kleur een rode draad vormt in mijn leven. Sinds ik me kan herinneren experimenteer ik al met kleur in mijn leefomgeving en garderobe.


Kleur kun je toepassen in verschillende gradaties. Ik ga samen met jou op zoek naar de kleuren, tinten en tonen die het beste bij jou passen. Van licht, pastel tot contrastrijk. Kleur is er voor iedereen.


Kleur is een hele krachtige tool die je gemoedstoestand en gedrag kan beïnvloeden. Kleuren kunnen je laten ontspannen, je beter laten focussen, zorgen voor meer eetlust, ze kunnen je waarschuwen. Kleuren kunnen een helende werking hebben. Kleuren kunnen zelfs je lichaamstemperatuur beïnvloeden. Hoe bijzonder is dat! Daarom is het belangrijk om met zorg de kleuren voor je leefomgeving uit te kiezen. Het is een persoonlijk proces waar ik je graag bij begeleid. Ik ga verder dan esthetiek, verder dan de trends. Echt de diepte in om te kijken wat bij jou past.


Interesse om samen te werken? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.コメント


bottom of page