top of page

Energetisch interieuradvies is vaag

Wat denk jij als je de term 'energetisch interieuradvies' hoort? Vaag, geitenwollensokken, spiri wiri?


Ik heb best even moeten nadenken om de juiste benaming te vinden voor het werk dat ik doe. Ik kon het ook niet 'gewoon' interieuradvies noemen, want het heeft een ander uitgangspunt en doel. Het meest kon ik me vinden in de term 'energetisch', omdat het om gevoel en energie draait. Voor mij iets heel concreets. Ik zie het ook, letterlijk, als ik aan het werk ben. Iedereen heeft gevoel, een intuïtie. Maar we hebben geleerd ten alle tijde ons hoofd te gebruiken en dat gevoel iets ongrijpbaars is, dus ondergeschikt. Wat echt heel jammer is, want je intuïtie is je meest waardevolle kompas.Ik kan me dus ook goed voorstellen dat er wordt gedacht dat het werk dat ik doe 'vaag' is. Ook ben ik me ervan bewust dat het bepaalde associaties met zich meebrengt, zoals: geitenwollensokken. Geloof me, ik begrijp het! Ik wil daarom met liefde vertellen over wat ik doe, zodat er meer bewustwording komt. Zodat er meer bekendheid komt. Want ik geloof oprecht dat deze manier van werken, dé manier van werken zou moeten zijn. Hierdoor kan namelijk écht maatwerk worden geleverd. Want ieder mens is uniek en zou moeten (leren) luisteren naar zijn of haar eigen intuïtie om de juiste keuzes te kunnen maken. Ik begeleid hierbij met de juiste kennis en ervaring.


Meer weten over mijn werk? Heb je vragen en / of opmerkingen? Neem gerust contact op en ik plan met liefde een vrijblijvend gesprek met je in.Comments


bottom of page