top of page

Woonkamer:
stevig
en volwassen

Woonkamer met een volwassen uitstraling voor een krachtig stel

Dit ontwerp maakte ik voor een avontuurlijk en krachtig stel dat ging samenwonen. Ze namen me in de arm om ze te helpen om hun unieke persoonlijkheden te vertalen naar de inrichting van hun woning. Een huis waarin ze zich allebei thuis zouden voelen. Met frisse hernieuwde energie voor een mooie start samen.

 

De woonkamer is een uitnodigende en krachtige ruimte geworden. Het heeft een luxueuze uitstraling met een jeugdige touch. Het is een verrassende ruimte met diepgang geworden, waarin je blijft kijken naar alle mooie details. De woonkamer straalt levendigheid, avontuur en vrijheid uit. Het is modern, uitgesproken en gedurfd. Het heeft een volwassen en gestructureerde uitstraling die de nieuwe stap samen symboliseert. De combinatie van stevige robuuste meubels en meubels / lampen met ronde vormen zorgen ervoor dat de ruimte helemaal in balans is. Enerzijds stevig en stoer, anderzijds zacht en verwelkomend. Eigenschappen die bij perfect bij de eigenaren passen.

Ze zeiden het volgende:
"De persoonlijke aandacht, uitgebreide hulp en professionaliteit is een mooie combinatie. Daarnaast is ons huis écht mooi geworden, dus het ontwerpstuk is ook zeker niet onbelangrijk om mee te nemen. We hebben geen standaard Pinterest huis, maar het is "ons huis".

Kijk hier voor meer achtergrondinformatie.

53013533-1675439257.jpeg

Laten we samenwerken. Boek een gratis kennismaking.

bottom of page