top of page

Woonkamer:
fris en
werelds 

Frisse en uitgesproken woonkamer met een luxueuze uitstraling. 

 

Deze opdracht is net zoals al mijn opdrachten spontaan ontstaan. Als vanzelf. Van een bezoekje aan mijn woning is de eigenaresse geïnspireerd geraakt. Ze zei meteen: 'Ik hou erg van kleur, maar bij mij is alles wit...' Dit hoef je mij natuurlijk niet twee keer te zeggen. Ik zag meteen aan haar kleding en uitstraling dat haar persoonlijkheid (meer) ruimte mocht krijgen in haar woning.


Ik heb een fris ontwerp gemaakt met kleur zoals de eigenaresse wilde, maar met een serene uitstraling. Met meer warmte en gezelligheid door royale kleden, gordijnen en zacht textiel. De verschillende prints en kunst zorgen voor levendigheid en persoonlijkheid. De keuken heeft een hele andere uitstraling gekregen door het in een andere kleur te schilderen. Dit is precies de sfeer en stijl die ik voor me zag als ik aan de bewoonster en haar dochtertje denk. Zacht, vrolijk, positief, warm, maar ook krachtig. Natuurlijke materialen gecombineerd met een beetje glamour. Werelds met een eclectische sfeer.

De bewoonster is inmiddels verhuisd, dus wij gaan dit plan uitvoeren in haar nieuwe woonkamer! Meer informatie volgt.

woonkamerfrisenwerelds
situatie voor
woonkamer fris en werelds
situatie voor
situatie voor
woonkamer fris en werelds
situatie voor
woonkamerfrisenwerelds
sahar3.jpegwoonkamer fris en werelds

Heb je interesse om samen te werken? 

 

Wil je meer informatie over bovenstaand project, wil je ook een ruimte aanpakken of kan ik je op een andere manier van dienst zijn? Laat het me weten. Ik plan graag vrijblijvend een (video) call in om elkaar beter te leren kennen.

Leuk om je te ontmoeten!

bottom of page