top of page

Thuiskantoor:
uitnodigend
en energiek

Thuiskantoor voor energieke en geconcentreerde werkdagen 

Een thuiskantoor voor een ondernemend stel. Zij wilden graag een ruimte om samen te delen. Een ruimte waar zij zich allebei fijn zouden voelen. Energiek, maar ook een ruimte om je terug te trekken en geconcentreerd te werk te kunnen gaan. 

 

De werkkamer is een inspirerende en geordende ruimte geworden met voldoende opbergruimte. Er is voor natuurlijke materialen gekozen met een ‘industrieel’ tintje. De sfeermakers zorgen voor een vrouwelijke touch. De ruimte is stoer, maar zeker ook warm en uitnodigend. Door gebruik te maken van natuurlijke materialen en planten wordt er een brug geslagen naar het aardse. De ruimte ziet er volwassen en stevig uit, een werkkamer voor ambitieuze leiders. De kleurencombinatie straalt vrijheid en avontuur uit. De kamer is uitdagend en modern.

Ik heb zoals je ziet twee ontwerpen toegevoegd. Dit heb ik gedaan om te laten zien dat ik met de bewoners meedenk. Ik heb twee opties gemaakt, zodat de bewoners konden kiezen voor een 'open kast' of een kastenwand op maat. Uiteindelijk zijn ze voor de kastenwand op maat gegaan i.v.m. opbergruimte. 

Lees hier meer over dit ontwerp en de bewoners. 

kantoormetopenkast2.jpeg
kantoordef.jpeg

Laten we samenwerken. Boek een gratis kennismaking.

bottom of page