top of page

Portfolio

Project: Woonkamer met persoonlijkheid voor een krachtige zelfstandige dame met een sprankelende persoonlijkheid. 

Bij deze opdracht merkte ik al snel dat de dame in kwestie niet bang was voor een statement. Ze had al geëxperimenteerd met kleur. Ik zag haar liefde voor contrasten, donker en licht, glanzende 'koude', maar ook warme natuurlijke materialen. Dit in combinatie met haar sprankelende en krachtige persoonlijkheid, maakte het dat ik net even wat verder durfde te gaan in mijn ontwerp. Ze mocht meer van zichzelf laten zien in haar woning. Vrouwelijke zachtheid en mannelijke daadkracht mochten meer tot elkaar komen. Yin en Yang. 

Kijk hier voor het profiel van de eigenaresse, het doel van de ruimte en de genomen keuzes.

rian10kopie.jpeg
rian8kopie.jpeg

Situatie vóór

Project: Praktijk aan huis energetische behandelingen kinderen en volwassenen

Deze bijzondere opdracht kreeg ik van een dame die een praktijk aan huis wilde beginnen. Ons pad kruiste precies op het juiste moment. Ze heeft een kamer en brede hal, perfect voor een behandelkamer en wachtruimte. Ruimtes voor zakelijk gebruik benader ik op een andere wijze, dan particulier. Hier draait het namelijk vooral om de klant / cliënt. De ruimtes hebben een ander doel. Ze moeten praktisch zijn, maar ook een brede doelgroep aanspreken. Het moet ten alle tijde opgeruimd zijn en een professionele uitstraling hebben. Hieronder is de wachtkamer opgenomen.

Kijk hier voor meer informatie over het doel van de ruimte en de genomen keuzes.

 

Situatie vóór

Project: Lichte leefkeuken voor een creatief gezin met liefde voor de natuur

Dit ontwerp voor een lichte leefkeuken maakte ik voor een gezin met twee kinderen. Zij gaan een schuifpui laten zetten en de wand openbreken (rechts) om meer ruimte en licht te creëren. Zij vroegen me om mee te denken, omdat ze het lastig vonden om een nieuwe indeling te maken. Het gezin houdt van de natuur, het buitenleven en samenzijn. 

Kijk hier voor meer informatie over het doel van de ruimte en de genomen keuzes.

 

keuken willeke 4D.jpeg

Situatie vóór

Project: Avontuurlijke kinderkamer voor een gevoelige en energieke jongen van 6 jaar

Deze kinderkamer is een ontwerp voor een avontuurlijke jongen van 6 jaar. De ouders vroegen me om mee te denken en een ontwerp te maken dat voor langere tijd mee kan gaan. 'Op de groei'.

 

Kijk hier voor het profiel van de eigenaar, het doel van de kamer en de bijbehorende keuzes. 

 

4D kamer jan.jpeg

Met schuin dak

Situatie vóór

Project: Serene slaapkamer voor een gevoelige dame met een warme persoonlijkheid

Dit ontwerp maakte ik voor een dame die het lastig vond om haar slaapkamer in te richten. Ze sliep slecht en had het vaak koud. Ze had ook het vermoeden dat het roze dekbed haar onrustig maakte. Ook wilde ze graag wat meer tijd doorbrengen in haar slaapkamer, om te kunnen landen vóór het slapengaan, maar ze bleef zo lang mogelijk in de huiskamer. De kamer voelde niet uitnodigend. Wat ik opmerkte was dat het een prima ruimte was, maar het miste wat TLC. Meer aandacht en liefde. Als je je ruimtes met respect en liefde behandelt, krijg je het ook terug. 

Kijk hier voor het profiel van de eigenaresse, het doel van de kamer en de bijbehorende keuzes.

 

rosa slaapkamer 4d ander perspectief.jpeg
4D kamer rosa.jpeg

Situatie vóór

Laten we samenwerken. Boek een gratis kennismaking.

bottom of page