top of page

Kinderkamer:
dromerig en
fantasierijk

Dromerige kinderkamer met een vintage vibe voor een fantasierijk en temperamentvol zevenjarig meisje

Kinderkamers zijn voor mij de allerleukste ruimtes om vorm te geven. Ik vind het geweldig om een kamertje in te richten wat tot de verbeelding spreekt. Praktisch, maar ook met een sprankje magie. Dit kamertje heb ik pas ontworpen voor een zevenjarig meisje. Een vrolijke, zorgzame en temperamentvolle dame. Energiek, maar kan ook helemaal opgaan in haar spel.

 

Haar kamertje is een fijne ruimte geworden. Zacht en vrolijk, maar ook met felgekleurde pittige details. Tikkie romantisch met een vintage vibe om te matchen met haar vintage speelgoed en liefde voor "Maileg muisjes". Met voldoende opbergruimte voor alle speelgoed, boekjes en een bureautje / kaptafeltje om te knutselen en te tutten. Op de vloer een groot kleed om heerlijk lang op te spelen. Een kamertje dat al haar behoeftes vervult en unieke persoonlijkheid laat zien. De basis is tijdloos en kan er nog jaren tegenaan. 

Wil jij ook het kamertje van je kindje aanpakken, maar weet je niet waar te beginnen? Ik ben er voor je! Met mijn aanpak duiken we in de voorkeuren van je kind, zonder jouw richtlijnen uit het oog te verliezen. Daarnaast kan je kindje het ontwerp van tevoren bekijken en stap voor stap mee worden genomen in het proces. Dit zorgt voor rust en duidelijkheid, wat cruciaal is voor een ontspannen samenwerking. 

Kinderkamerontwerp
kinderkamerontwerp
Inspiratietekening
55643533-1700223382 (1).jpeg

Laten we samenwerken. Boek een gratis kennismaking.

bottom of page