top of page

For happy homes.

nieuwelogo.png

 

 

Ik geloof niet in toeval.

Je bent hier met een reden. Je bent aangetrokken door mijn unieke werkwijze. Je vindt mijn vernieuwende kijk op interieur interessant. Het wordt tijd om je interieur aan te pakken. Het wordt tijd om te investeren in jouw woongeluk. Maar dan op een andere wijze dan regulier, anders was je niet hier terechtgekomen. Je wilt meer informatie. Wat houdt energetisch interieuradvies in? Het intrigeert, maar wat het precies is...Of je bent al op de hoogte en wilt weten hoe ik je van dienst kan zijn. Voel je welkom om hier rond te kijken. Laat je verrassen. Stel je vragen. Ik ben hier om je te helpen. 

Sta eens stil, ga de diepte in. Luister naar je intuïtie. Die weet de weg. 

AirBrush_20220306165659.jpg

Ik ben Pâmela, energetisch interieurvormgeefster.

Ik geef interieuradvies gebaseerd op de wensen, dromen en doelen van de bewoners. Een hele andere kijk op wonen. Ik begin bij welzijn en werk naar hét droominterieur toe. Het mooie plaatje met een goede energetische flow.

Mijn missie op deze aardbol is om zoveel mogelijk mensen te helpen om hun woning in te richten met welzijn als hoofddoel. Een woning / ruimte die hun dromen, wensen en doelen ondersteunt. Iedereen heeft recht op een stevig fundament, een fijne thuisbasis, om zich te kunnen ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf.

 

 

Je wilt het beste voor jou en je gezin / tribe / medebewoner(s)

Je bent op zoek naar iemand om je te helpen met jouw interieur. Je wilt 'gewoon' een fijne woning, waar alles klopt, mooie inspirerende ruimtes. Mét samenhang, gezelligheid, opgeruimd en fris. Waar je van kunt genieten. Waar iedereen een eigen plek heeft (om te spelen, om te werken, zich terug te trekken). Waar iedereen eigen inbreng heeft, meedenkt, meehelpt. Een fijne plek waarin iedereen zich thuis voelt.

Maar niemand spreekt jou echt aan.

Je ziet iedere keer hetzelfde trucje, veelal gericht op de nieuwste trends. Perfecte Instagram-waardige plaatjes, waarvan je weet dat ze onrealistisch zijn. Hoe dan?! Je wilt een ontspannen huishouden, geen showroom. 

Er is zoveel aanbod in kleuren, prints, stijlen. Iedere dag zie je weer iets nieuws voorbij komen. Dit dan? Nee, dat? Maak daar maar eens een keuze uit.

En bovendien...

Diep in je hart weet je dat die 'nieuwe bank' of kleurtje op de wand geen duurzame oplossing is. Je voelt dat je ergens anders moet beginnen, want er is zoveel meer gaande in je woning: 

Je huis is rommelig, jullie krijgen het maar niet op orde. Overal moet iets gebeuren, allemaal klusjes die blijven liggen.

Er moeten meubels worden vervangen, maar wat komt ervoor in de plaats? 

Je vindt het lastig om jullie stijlen te definiëren, laat staan met elkaar combineren.

Daarnaast ben je bewust van je omgeving en merk je dat niet alle ruimtes even goed voelen, maar echt de vinger erop leggen...

Jullie kunnen maar moeilijk knopen doorhakken en daarom gebeurt er niets...

Lieve, zelfbewuste vrouw,

Jij hebt alles in huis!

Jij hebt alleen de juiste begeleiding nodig, een stok achter de deur. 

Ik help je graag.

Ik zal al mijn kennis en ervaring met liefde inzetten, om jou en je gezin verder te helpen. Als begeleider, inspirator, luisterend oor en stok achter de deur. 

Door mijn brede kennis zal ik je meer bieden dan alleen interieuradvies. Ik wil met onze samenwerking een bijdrage leveren aan jouw welzijn. Mijn aanpak gaat verder dan alleen een mooi plaatje. Ik stem af op wat er op het moment nodig is in jullie woning om de energieflow te verbeteren en de ruimtes zo in te richten dat het jullie wensen, dromen en doelen ondersteunt. Alles draait om wat jullie willen en jullie unieke persoonlijkheden. 

Met mijn dertien plus jaren ervaring in de interieurbranche en kennis over het inrichten van een huis op basis van welzijn, zal ik je 'the best of both worlds' bieden. Het mooie plaatje mét een goede energetisch flow. Je woon- en levensgeluk verbeteren door aanpassingen te treffen in je woning. Ik gun jou die kennis, zodat jij een stevig fundament kunt creëren, waarin jullie samen kunnen groeien en nog beter, kunnen opbloeien. 

Ben jij klaar om knopen door te hakken?

Met mijn effectieve driestappen-methode, intensieve begeleiding en 100% inzet, gaan we MAGIC creëren. Een droominterieur dat er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook jullie dromen, wensen en doelen ondersteunt. Alles, maar dan ook alles begint bij je leefomgeving, je thuisbasis. De blokkades die daar worden gevormd hebben direct invloed op hoe je in het leven staat. Al het andere werk m.b.t. persoonlijke ontwikkeling valt in het niets, als je dag in dag uit, dezelfde signalen uit je omgeving ontvangt. 

Laat me met je meekijken en alle tools en tips geven om jullie levens op een positieve wijze te verbeteren. 

Boek vandaag nog één van mijn interieur- en levens veranderende trajecten. 

​Ik bied het totaalpakket.

 • Een woning waar je kunt opladen, spelen, creëren, tijd met elkaar kunt doorbrengen. 

 • Een interieur dat de trends overstijgt.

 • Een interieur dat jullie gezin letterlijk draagt.

 • Waarin alles klopt, maar vooral een fijn thuis is waarin jullie kunnen floreren.

 • Geen showroom.

 • Een interieur dat jullie unieke persoonlijkheden reflecteert.

Het gaat niet om goed of fout, maar om bewustwording. Met mijn frisse blik en praktische methode gaan wij jullie interieur en daarmee jullie woongeluk naar een hoger niveau tillen. 

AirBrush_20220306170115.jpg

"Als moeder weet ik als geen ander hoe snel de tijd gaat. Hoe snel onze kinderen opgroeien. Hoe snel wij worden opgeslokt door het leven van alledag. Als je wensen hebt in het leven, dan moet je het NU doen. NU, niet morgen, niet over een week, maar NU."

Mijn werkwijze past bij jou, als je:

 • Openstaat voor advies.

 • Bereid bent om het 'werk' te doen.

 • 100% inzet hebt.

 • Openminded bent.

 • Openstaat voor spiritualiteit.

 • Niet perse een trendseaker bent.

 • Uit je comfortzone durft te stappen.

 • Je kwetsbaar durft op te stellen (samen met je gezin / tribe / medebewoner(s).

 • Je intuïtie wilt ontwikkelen.

 • Niet bang bent om te groeien.

 • Een plek wilt creëren waar jullie kunnen groeien en opbloeien.

Groene schrijfmachine

1.

Advies voor een stevig fundament

Adviesrapport

Met dit rapport heb je alles in huis om zelf aan de slag te gaan met de creatie van jouw 'happy home'. Zorg voor een stevig fundament waaruit jullie als gezin kunnen ontwikkelen, groeien en (op)bloeien. 

Crystal Rocks

Aanbod

2.

Maak ruimte voor positieve energie

Opruimen, opbergen, reinigen,

tentoonstellen

Laat me jullie begeleiden om jullie woning om te toveren tot een opgeruimde en frisse oase. Je krijgt de beste tips om je woning op een duurzame manier te ontdoen van overtollige bezittingen en bad energy.

Papier kleurenpalet

3. Interieurontwerp om jullie levens positief te beïnvloeden

Inrichten, stylen

Ga voor interieurontwerp dat boven de trends uitstijgt, naadloos aansluit op jullie persoonlijkheden en jullie levens positief beïnvloedt. We kijken naar flow, energiestromen, functie en esthetiek. Als je deze aspecten met elkaar combineert ontstaat er MAGIC. 

Aanbod

Wat gebeurt er als je deze kans niet grijpt? 

Waar sta je over 5 jaar? 

Zonder bewustwording, geen verandering...

Zonder tijd vrij te maken, geen verandering...

Zonder begeleiding, geen verandering...

Zonder investering, geen verandering...

Zonder aanpassingen aan te brengen aan de basis, je leefomgeving, geen verandering...

Dus, waar wacht je nog op? 

Ben jij klaar voor een transformatie? 

Ben je bereid om 100% inzet te tonen?  

Om te investeren in jezelf en je gezin? Tijd, geld, aandacht, liefde.

Wil je meer leren over jezelf en je gezinsleden? 

Een prachtig interieur creëren dat precies bij jullie past, op persoonlijk en esthetisch niveau? 

 

Boek vandaag nog een gratis kennismakingsgesprek.

sivansfoto_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

Sivan

Pâmela is een heerlijk mens waar je je meteen op je gemak voelt.

Willeke_7_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

Willeke

Ons ontwerp is supermooi geworden! En zo'n duidelijk inzicht hebben we gekregen!

Screenshot_20220607-105331_WhatsApp_edited_edited_edited.jpg

Rosa

Pâmela gaf me het duwtje in de rug dat ik nodig had om gemotiveerd aan de slag te gaan.

Ja, ik wil meer weten!

Ben jij klaar voor een transformatie? Ik sta voor je klaar! Boek nu een gratis en geheel vrijblijvende kennismakingsgesprek om te kijken of ik iets voor je kan betekenen.  

bottom of page