top of page

Interieurontwerp om je leven positief te beïnvloeden.

Interieurontwerp gebaseerd op jouw wensen, doelen en dromen in het leven. Door gebruik te maken van jullie persoonlijke profielen en mijn kennis over kleurenpsychologie, flow in de ruimte en intuïtieve skills, maken we een ontwerp dat verder gaat dan het mooie plaatje. Niet gericht op een vluchtige trend, maar mét verdieping en vooral duurzaam. Ik ga je leren kijken, voelen, onderzoeken en experimenteren.

Alles begint bij je leefomgeving. Het kan je ondersteunen in je persoonlijke ontwikkeling, maar ook tegenwerken. In mijn adviezen ga ik de diepte in om je beter te leren kennen. Dit om ervoor te zorgen dat mijn ontwerpen zowel de ruimte als jouw leven naar een hoger niveau zullen tillen. Daarnaast vertel ik alles wat ik weet en voel, zodat je dit waardevolle werk zelf voort kunt zetten. 

 

Ik maak een plattegrond en '3D-inspiratietekening'. En waarom een 'inspiratietekening'? Het zijn geen dichtgetimmerde ontwerpen, helemaal puntje precies, waar geen ruimte meer is voor inbreng. Mijn ontwerpen zetten aan tot "de uitdaging aangaan", "het nadenken over dé perfecte oplossingen", "lol hebben in het zoeken naar de stoelen die jij fantastisch vinden zitten".

Ik wil door mijn ontwerpen een sfeer neerzetten waar jij (met of zonder mijn hulp) verder op kunnen bouwen. Ik zorg ervoor dat je een mooie leidraad hebt, zodat de enorme hoeveelheid keuzes enigszins worden beperkt. Ik wil door mijn ontwerpen iets losmaken. Ik wil je inspireren en tot denken zetten. Het proces is net zo belangrijk als het doel. 

 

De tekening is op schaal en je kunt goed de sfeer vatten. Het sluit qua kleur- en materiaalgebruik op jouw persoonlijke voorkeuren. Ik zorg ervoor dat het gericht is op jouw diepste wensen en dat de energieflow helemaal klopt. Jij mag de uitdaging aangaan om te finetunen en het plan op eigen tempo uit te werken. 

Zeg jij JA tegen:

Bewustwording en verdieping

We creëren bewustwording door de diepgaande vragenlijsten, het uitgebreide bezoek aan jullie woning en door specifiek te kijken naar de ruimte waar een ontwerp voor moet worden gemaakt. We gaan de diepte in om zowel jouw woning, de specifieke ruimte en daarmee jouw leven op een positieve wijze te beïnvloeden. 

Zelf leren zien, leren voelen.

Ik vertel je alles wat ik weet en voel. Je krijgt een stukje 'theorie', maar ook praktische tips en tools, zodat je zelf leert zien en voelen. Voelen wat bij je past, wat belangrijk voor je is. Leer jezelf beter kennen en volg je intuïtie om de juiste keuzes te maken.  

Een écht persoonlijk ontwerp.

Écht persoonlijk, doordat we als eerste stap de diepte ingaan. Eerst wil ik je beter leren kennen, voordat we gaan kijken naar de esthetiek. Geen vast format, maar een ontwerp dat jouw dromen, doelen en wensen ondersteunt. 

Het positief beïnvloeden van je leven.

Je krijgt meer dan alleen een interieurontwerp. We gaan ervoor zorgen dat zowel jouw woning, als de aan te pakken ruimte, naadloos aansluiten bij jouw unieke persoonlijkheid. Door dit stevige fundament, zal je leven op een positieve wijze worden beïnvloed.  

Een ontwerp dat er geweldig uitziet.

Nadat we een stevige basis hebben als startpunt, wordt er gekeken naar esthetiek. Dit is minstens zo belangrijk. Een ruimte dat én helemaal bij je past, maar er ook geweldig uitziet. Mét de voor jou geschikte kleuren, materialen en sfeer. 

Ruimte voor andere belangrijke zaken.

Door dit proces aan te gaan, door voor begeleiding te kiezen en gebruik te maken van mijn expertise, creëer je ruimte voor andere belangrijke zaken. 

riannes kamer 3.jpeg

Ga ervoor! Je hebt alleen maar te winnen.

Laten we samenwerken deze journey starten. Want dat is het, een journey. Een prachtig proces waarin je niet alleen jezelf beter gaat leren kennen. Met als einddoel een interieur dat er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook zo voelt! 

Betaal nu het speciale tarief!

Een hele fijne kennismakingsprijs voor dit uitgebreide pakket! Niet te vergelijken met de prijs van een regulier interieuradvies! Ben jij klaar om je leven op een positieve manier te beïnvloeden? Wil je een interieur dat er fantastisch uitziet, helemaal naar je wensen? Boek vandaag nog tegen het speciale tarief. 

€749,00

Inhoud

Intake

Na de intake plannen we het bezoek aan huis in. Zie ook mijn werkgebied onder 'Praktische informatie'.

 

Vragenlijsten

In dezelfde week stuur ik vragenlijsten door om mijn werk zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden. In deze vragenlijsten staan zowel persoonlijke vragen, als vragen gericht op het interieur. Er zijn vragenlijsten voor kinderen en volwassenen. Het is zaak dat alle bewoners (mits de leeftijd het toelaat) deze lijsten invullen. De vragenlijst bevat zo'n dertig vragen. Ook vraag ik om foto's van de ruimte waar een ontwerp voor gemaakt dient te worden. 

 

Bezoek aan huis

Tijdens het bezoek aan je woning nemen we eerst de vragenlijsten door. Daarna bekijken we de hele woning en de ruimte waar een ontwerp voor gemaakt dient te worden. Ik geef meteen tips gericht op de ruimtes. Het is een 'hands on' bezoekje, waarin ik jullie alles vertel wat ik weet en voel. We gaan samen op zoek naar de beste opties. Ik kijk o.a. naar: de indeling, energie flow, kleurgebruik, verlichting, functie en sfeer.

 

Adviesrapport 

In dezelfde week kun je mijn adviesrapport verwachten. In dit rapport staat alles wat wij hebben besproken. Zowel persoonlijke zaken, als zaken gebaseerd op de hele woning. Hierin staan alle tips en tricks, die jullie kunnen toepassen om de ruimtes naar een hoger niveau te tillen. Ook ontvang je dé methode om een 'happy home' te creëren, om zelf op eigen tempo aan de slag te kunnen. 

Videocall

Nadat jullie het adviesrapport hebben ontvangen plannen wij een videocall in om eventuele vragen te kunnen beantwoorden en de ideeën over de te ontwerpen ruimte door te nemen.

Moodboard en kleurenpalet

Binnen één à twee weken ontvang je een moodboard en kleurenpalet om te kijken of we op één lijn zitten. We plannen een videocall in om dit te bespreken.

 

3D-inspiratietekening

Bij goedkeuring maak ik een plattegrond en 3D-inspiratietekening voor de ruimte. Deze worden binnen twee à drie weken aangeleverd.

 

Evaluatie

Nadat jullie het definitieve plan hebben ontvangen, is er nog een evaluatie. 

De definitieve planning kan afwijken. Dit is een leidraad. 

Inclusief 

  • Bezoek aan huis van ongeveer twee à drie uur. 

  • Adviesrapport gebaseerd op het bezoek aan huis, stijl- en kleurenblueprint. PDF via mail. 

  • Dé methode om een 'happy home' te creëren. PDF via mail.

  • Moodboard en kleurenpalet. PDF via mail, later per post in het totaalpakket.

  • Plattegrond van de ruimte met kleurnummers. PDF via mail en per post.

  • 3D-inspiratietekening van de ruimte. PDF via mail en per post.

  • In de weken van onze samenwerking ben ik beschikbaar voor vragen en opmerkingen. Er zit twee keer een videocall van een half uur in, die we in overleg in gaan plannen. Verder ben ik bereikbaar via e-mail. Je krijgt binnen 24 uur antwoord. 

Praktische informatie en algemene voorwaarden 

Als je een boeking maakt ga je akkoord met de praktische informatie en de algemene voorwaarden.

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Klik hier voor de praktische informatie.

Boek vandaag nog tegen

het speciale kennismakingstarief

 

€749,00 *

 

* Betaling in drie termijnen mogelijk.

3 x €255,00

Ja maar....

Ik ga zelf wel aan de slag...

Ik kijk nog even verder...

Het is toch een investering...

Ik denk er nog even over na...

En wat dan? Als je het niet doet?

Het werk dat ik doe is een vak apart. Alleen door het inhuren van een professional zul je je interieur naar een hoger niveau kunnen tillen. 

 

Je zult niemand vinden dat precies dezelfde werkwijze heeft als ik. Het is uniek. Als je al zover bent gekomen op mijn pagina, dan kan er alleen maar geconcludeerd worden dat het met jou resoneert. Er is iets wat ons al met elkaar verbindt.

Het is een investering, maar de beste ever! Een investering in jouw woongeluk. Een investering om jou leven te verbeteren. En dat is onbetaalbaar. En even onder ons, het is een heel fijn prijsje voor alles wat je krijgt. Ook vergeleken met regulier interieuradvies. 

Je mag altijd informatie laten bezinken. Maar....Niet te lang. Als je voelt dat dit de juiste stap voor jullie is, neem het dan. Take a leap. Je kunt er alleen maar van groeien. 

bottom of page