top of page
Groene schrijfmachine

Advies voor een stevig fundament

Met dit rapport heb je alles in huis om zelf aan de slag te gaan met de creatie van jouw 'happy home'. We gaan blokkades opheffen en zorgen voor bewustwording, zodat er niets meer in de weg staat om jullie hoogste potentieel te leven. Zorg voor een stevig fundament waaruit jullie als gezin kunnen ontwikkelen, groeien en opbloeien. 

Je leefomgeving, jezelf en je gezinsleden beter leren kennen, om jullie levens op een positieve wijze te beïnvloeden. Dit is de basis, dit is het fundament waarop gebouwd kan worden. Je kunt aan zelfontwikkeling doen, maar als je woning je niet ondersteunt, zal het een blokkade blijven vormen. Dit adviesrapport zorgt voor inzicht en dat je daadwerkelijk aan de slag gaat d.m.v. praktische tips en tricks. 

Op basis van mijn diepgaande vragenlijsten en uitgebreid bezoek aan jullie woning, wordt een adviesrapport opgemaakt met daarin: 

Het profiel van de bewoners. De daarbij behorende kleuren- en stijlblueprint. En alles wat je kunt doen om je interieur te laten aansluiten op jullie dromen, wensen en doelen.

 

We kijken naar de hele woning. De indeling van de ruimtes, het kleurgebruik en energetische flow. Tijdens het bezoek aan huis laat ik je zien waar je op moet letten, we gaan zonnodig schuiven met meubels. Ik laat je het voelen. We gaan de diepte in om erachter te komen wat jullie beweegt. Wat jullie écht graag willen in het leven en hoe wij dit kunnen vertalen naar jullie leefomgeving. Daarnaast ontvang je dé beproefde methode, om je woning om te toveren tot een 'happy home'. Daarnaast vertel ik je alles wat ik weet, zodat je zelf kunt gaan doen!

 

Een bijzondere reis waarin je niet alleen veel over jezelf, maar ook over je gezin zult leren. 

Zeg jij JA tegen:

Bewustwording en verbinding

Om bewustwording te creëren ga je de diepte in. Je zult door de vragenlijsten veel over jezelf en gezin leren. Er staan vragen in waar je niet dagelijks over nadenkt. Belangrijk levensvragen om aan een stevig fundament te kunnen bouwen. Verbinding ontstaat door jezelf kwetsbaar op te stellen.  

Zelf leren zien, leren voelen

Ik vertel je alles wat ik weet, zodat je zelf leert zien en voelen. Je leert zowel de 'theorie' als zelf je intuïtie te gebruiken. Ik wil dat je je eigen manier ontwikkelt. 

Zelf aan de slag gaan

Je krijgt tips en tools tijdens het bezoek aan huis, een uitgebreid adviesrapport en dé methode om een 'happy home' te creëren. Ga zelf aan de slag met deze drie effectieve pijlers. Praktisch en efficiënt. 

Het positief beïnvloeden van jullie levens

Met het adviesrapport, 'happy home' methode en begeleiding, ga je een shift teweeg brengen in jullie levens. Creëer jullie eigen 'happy home' gebaseerd op jullie persoonlijke wensen, doelen en dromen en zorg voor een stevig fundament waarop gebouwd kan worden. 

Het doen!

Je gaat doen! Je hebt een mooie richtlijn, een methode en je gaat eindelijk aanpakken. Niet meer wachten, geen ja maar meer, maar DOEN! Wat zal dat heerlijk voelen om de to do lists te zien slinken. 

Ruimte voor andere belangrijke zaken

Doordat je gaat aanpakken, maak je ruimte voor andere belangrijke zaken. Meer tijd voor elkaar, meer ontspannen. Uit het hoofd, op papier. 

ShotbySheena_BB_Raamdonksveer (40).jpg

Ben je klaar om te DOEN?

Niet meer passief wachten, maar DOEN! Met effectieve adviezen eindelijk je interieur aanpakken. Op eigen tempo het werk verrichten. Ontdek meer over je woning, ontwikkel je kennis en intuïtie en leer je gezin beter kennen. Interieur, maar dan mét een diepere laag. Ga jij dit waardevolle proces aan?

Betaal nu het speciale kennismakingstarief, beperkt geldig.

Het kennismakingstarief is een no brainer, want er is geen prijs te plakken op het vederanderen van levens. Krijg eindelijk inzicht in wat je leefomgeving voor jullie kan betekenen. Boek vandaag nog tegen een wel heel fijn prijsje! 

€199,00 

Inhoud

Intake

Na de intake plannen we het bezoek aan huis in. Zie ook mijn werkgebied onder 'Praktische informatie'.

 

Vragenlijsten

In dezelfde week stuur ik vragenlijsten door om mijn werk zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden. In deze vragenlijsten staan zowel persoonlijke vragen, als vragen gericht op het interieur. Er zijn vragenlijsten voor kinderen en volwassenen. Het is zaak dat alle gezinsleden (mits de leeftijd het toelaat) deze lijsten invult. De vragenlijst bevat zo'n dertig vragen. Ook vraag ik om foto's van de ruimte(s) die volgens jou de aandacht verdienen.

 

Bezoek aan huis

Tijdens het bezoek aan jullie woning nemen we eerst de vragenlijsten door. Daarna bekijken we de hele woning. Ik geef meteen tips gericht op de ruimtes. Het is een 'hands on' bezoekje, waarin ik jullie alles vertel wat ik weet en voel. We gaan samen op zoek naar de beste opties voor jou en je gezin. Ik kijk o.a. naar: de indeling, energie flow, kleurgebruik, verlichting, functie en sfeer.

 

Adviesrapport

In dezelfde week kun je mijn adviesrapport verwachten. In dit rapport staat alles wat wij hebben besproken. Zowel persoonlijke zaken, als zaken gebaseerd op de hele woning. Hierin staan alle tips en tricks, die jullie kunnen toepassen om de ruimtes tot een hoger niveau te tillen. Ook ontvangen jullie dé methode om een 'happy home' te creëren, om zelf op eigen tempo aan de slag te kunnen. Verder bevat het rapport ook jullie stijl- en kleurenblueprint om een richtlijn te hebben bij het kiezen van kleuren en materialen.

De definitieve planning kan afwijken. Dit is een leidraad. 

Inclusief

  • Bezoek aan huis van ongeveer twee à drie uur. 

  • Adviesrapport gebaseerd op het bezoek aan huis, stijl- en kleurenblueprint. PDF via mail. 

  • Dé methode om een 'happy home' te creëren. PDF via mail. 

  • Twee video calls van een half uur door jullie in te plannen binnen vier weken. 

Praktische informatie en algemene voorwaarden

Als je een boeking maakt ga je akkoord met de praktische informatie en de algemene voorwaarden.

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Klik hier voor de praktische informatie.

Boek vandaag nog tegen

het speciale kennismakingstarief

 

€199,00

bottom of page